Maatwerk trappen

Een trap wordt naast een verbinding tussen de verdiepingen van uw huis meer en meer een echte eyecatcher. Het is om deze reden belangrijk om ervoor te zorgen dat uw trap op maat perfect aansluit bij uw interieur en dat u de juiste stijl kiest. Tijdloos, modern of landelijk. Trappen zijn ook functioneel, daarom heeft u bij Goed Idee de keuze uit basic treden, voor de liefhebbers tredeneuzen en strakke Z- of L-treden. We selecteren alleen kwaliteitshout voor een trap op maat, om barstjes na verloop van tijd te vermijden.

Vakmanschap

Goed Idee is hét adres voor vakmanschap en een mooie afwerking. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen. Goed Idee adviseert graag met betrekking de meest uiteenlopende trappen die we meteen op maat maken. Komt u langs in onze showroom in Eede, nabij Maldegem? Hier bekijkt u rustig alle mogelijkheden voor uw standaard of maatwerk trap aan de hand van toonzaaltrappen of eerdere realisaties. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de meest uiteenlopende mogelijkheden.

Wilt u meer informatie op het vlak van interieurafwerking, binnendeuren, stalen deuren, maatwerktrappen, trapleuningen, houten wanden, parket en / of laminaat?

Bel 0117 85 25 22 voor advies of stuur een mail naar info@goed-idee.nl

Neem contact op
DEBUG